2.0 satan u Mileve Marić

Šifra nekretnine : 1706

Prodaja 137.000 € - Stan
41.00 m22.0 SobeCG VI/VII  Štampaj
Lokacija: Blok 72+ Ulica: Mileve Marić Ajnštajn+ novogradnja+ Telefonskih linija: 1 

U ponudi je veoma svetao,funkcionalan stan u zgradi novije gradnje iz 2013 godine u bloku 72.

Stan je zapadno orijentisan.
Prodaje se kompletno namesten.
Pogodan kako za zivot tako i kao investicija.

Sastoji se iz hodnika,dnevno trpezarijskog dela sa kuhinjom,spavace sobe,kupatila i terase koja gleda na dvoriste.

U okruzenju kompletna infrastruktura.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Lođa
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • PRISTUP:Lift
  • UREĐAJI:Klima
Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Stan-Prodaja

Novogradnja sa građevinskom dozvolom, Ledine

3.0 | 66m2 | 131.000 €
66,17 m2, 1/2, 3.0, EG, Terasa, KTV, Internet, Interfon, parking mesto U prilici smo da Vam ponudimo luksuzne stanove u dvospratnoj, kvalitetnoj, novoizgrađenoj zgradi na odličnoj lokaciji. Blizina glavnog puta, autobuske stanice, pijace, kafića... Objekat se gradi sa građevinskom dozvolom. Stanovi će biti opremljeni kvalitetnom italijanskom i španskom keramikom, prvoklasnim parketom, nemačkom PVC stolarijom sa troslojnim staklom i aluminijumskim roletnama, ugrađenim električnim bojlerima za grejanje. Planirani završetak radova je decembar 2024. godine. Mogućnost povraćaja PDV-a. (PDV uključen u cenu)
Detaljnije
Stan-Prodaja

Hit sezone na Novom Beogradu

2.5 | 62m2 | 130.200 €
Stan u Lux, inovativnom kompleksu na Ledinama u neposrednoj blizini Bežaniske Kose 3 . Pred prodaja sranova u izgradnji. U ponudi je dvoiposoban stan od 62 m2 stan u novom kompleksu na najjačoj razvojnoj lokaciji u Evropi. Građevinska dozvola. Blizina Aerodroma Nikola Tesla. Blizina novog Expo 2027. Blizu grada, okružen zelenilom. Smart sistem, energetski efikasan objekat, podno grejanje, višekomorna PVC stolarija, Sigurnosna ulazna vrata. Keramika PRVE klase, višeslojni parket Tara koncept, garažno mesto za svaki stan. Stanovi useljivi početkom 2026 godine. Interfon, kontrola pristupa. U ponudi su stanovi od 36.69-66.32m², Cena je bez PDVa Savršen spoj moderne arhitekture i ambijentalne celine. Rezervišite stan u naselju koje će biti svetska prestonica kulture, obrazovanja i inovacija.
Detaljnije
Stan-Prodaja

2.0 stan uknjižen na Ledinama

2.0 | 59m2 | 129.800 €
Uknjizen stan u novogradnji na Ledinama, zgrada iz 2020. godine, ima lift. Odlicna novogradnja, hrastov parket, pvc stolarija, ususkan, orijentisan suprotno od ulice, svetao. Zgrada poseduje i svoje parkinge ispred. Po strukturi 2.0 (adaptibilan u 2,5 soban) . Sastoji se od prostranog ulaznog hodnika, kupatila, velike dnevne sobe povezane sa terasom od 5m2, kuhinja je odvojena, prostane spavace sobe i velike ostave koja je naknadno dobijena pomeranjem zida. Kupljen iz kredita banke. Uknjizen sa upisanom hipotekom. Odlicna lokacija, blizina glavne saobracajnice, marketa, skole, vrtica, manje od 5 minuta do Novog Beograda. Za svaku preporuku.
Detaljnije