Novogradnja sa građevinskom dozvolom, Ledine

Šifra nekretnine : 1774

Prodaja 121.900 € - Stan
62.00 m22.5 SobeEG I/II  Štampaj
Lokacija: Ledine+ Ulica: Isidore Sekulić+ u izgradnji Telefonskih linija: 1 Godina izgradnje: 2024 

61.58 m2, 1/2, 2,5, EG, Terasa, KTV, Internet, Interfon, parking mesto

U prilici smo da Vam ponudimo luksuzne stanove u dvospratnoj, kvalitetnoj, novoizgrađenoj zgradi na odličnoj lokaciji. Blizina glavnog puta, autobuske stanice, pijace, kafića...
Objekat se gradi sa građevinskom dozvolom. Stanovi će biti opremljeni kvalitetnom italijanskom i španskom keramikom, prvoklasnim parketom, nemačkom PVC stolarijom sa troslojnim staklom i aluminijumskim roletnama, ugrađenim električnim bojlerima za grejanje.
Planirani završetak radova je decembar 2024. godine.
Mogućnost povraćaja PDV-a.
(PDV uključen u cenu)

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Parking, Terasa
  • JAVNI PREVOZ:Autobus
  • OPIS:Lux
  • OPREMLJENOST:Sigurnosna vrata, PVC stolarija
  • UREĐAJI:Klima, Interfon, Internet, Kablovska TV

Slične nekretnine

Stan-Prodaja

Novogradnja sa građevinskom dozvolom, Ledine

3.0 | 62m2 | 121.900 €
61.58 m2, 2/2, 2.0, EG, Terasa, KTV, Internet, Interfon, parking mesto U prilici smo da Vam ponudimo luksuzne stanove u dvospratnoj, kvalitetnoj, novoizgrađenoj zgradi na odličnoj lokaciji. Blizina glavnog puta, autobuske stanice, pijace, kafića... Objekat se gradi sa građevinskom dozvolom. Stanovi će biti opremljeni kvalitetnom italijanskom i španskom keramikom, prvoklasnim parketom, nemačkom PVC stolarijom sa troslojnim staklom i aluminijumskim roletnama, ugrađenim električnim bojlerima za grejanje. Planirani završetak radova je decembar 2024. godine. Mogućnost povraćaja PDV-a. (PDV uključen u cenu)
Detaljnije
Stan-Prodaja

Luksuzna novogradnja bez provizije na Ledinama

20.0 | 70.49m2 | 126.880 €
Na samo 3km od Aerodroma Nikola Tesla, na par minuta od Novog Beograda. Savršena lokacija za miran porodični život van grada. U blizini budućeg svetskog sajma Expo 2027 i nacionalnog stadiona. Izlaz na dva auto puta Miloš Veliki i E75. Prodajemo 3.0 stan izuzetno funkcionalnog rasporeda na 1. spratu. Prostorije: dnevni boravak, 2 spavaće sobe , kupatilo , terasa. -Građevinska dozvola -Smart sistem -Energetski efikasan objekat -Podno grejanje -Elektro roletne -Stolarija višekomorna PVC Gray Brown -Unutrašnja stolarija – Gray Brown -Sigurnosna ulazna vrata -Unutrašnja vrata bela medijapan -Keramika PRVE klase -Višeslojni parket TARA concept -Parking mesto za svaki stan -Interfon -Beli eko crep U potrazi ste za nekretninom koja će vašoj porodici pružiti mir i kvalitet života, daleko od gradske vreve i saobraćaja, a sa odličnom povezanošću sa gradom. Ova zgrada će vam pružiti kvalitetnu novogradnju po najboljoj ceni. Zakažite sastanak i rezervišite apartman na lokaciji koji predstavlja konekciju Beograda sa celim svetom. Uz stan postoji mugćnos kupovine parking mesta uz doplatu. CENA JE BEZ PDV-ea.
Detaljnije
Stan-Prodaja

Unjižen 2.5 stan na Ledinama

2.5 | 56m2 | 115.000 €
U prodaji je veoma lep, svetao stan, dvostrano orijentisan (jugo - zapad). Stan ima ulazni hodnik, dnevni boravak sa kuhinjom, dve spavaće sobe, kupatilo i lepu lođu sa sjajnim pogledom na zalazak sunca. Zgrada je iz 2019.godine, sa sopstvenim parkingom. Odlicna lokacija, sve je na 2 minuta od zgrade, prodavnice, apoteka,mesara, kafic, autobuska stanica; odlicna povezanost sa gradom. Stan je uknjizen, 1/1 vlasnik.
Detaljnije