Ledine- novogradnja kod hrama Sv.Mateja

Šifra nekretnine : 1781

Prodaja 44.800 € - Stan
28.00 m21.0 SobeEG Suteren/II  Štampaj
Lokacija: Ledine+ Ulica: Višegradska+ novogradnja+ Telefonskih linija: 1 Godina izgradnje: 2024 

U prilici smo da vam ponudimo funkcionalnu, svetlu garsonjeru u suterenu stambeno poslovnog objekata su+p+1+ps sa ukupno 12 stanova.

Poseduje ulazni hodnik, kupatilo, veliki dnevni boravak sa trpezarijom i kuhinjom.

Zgrada ima pravosnaznu gradjevinska dozvolu :

ROP-SRN-36633CPI-3/2023 sa tehničkom dokumentacijom, u procesu knjizenja.



Zgrada se nalazi u najlepsem delu Ledina, u neposrednoj blizini Hrama Sv.Mateja, decijeg parka, sportskog centra,,Milan Gurovic"

Naselje je planski gradjeno.

Do objekta je asfaltni put sa rasvetom shirine 9m i 6m. U blizini je prodavnica AMAN, Caffe Pizzeria Ramazzoti i ostali usluzni objekti. Odlicna povezanost sa gradom : autobuske linije 601, 603, 604, 605, 610, 72

Objekat je gradjen kvalitetnim materijalima:

PVC sestokomorna stolarija(nemacki okov) sa aluminijumskom roletnom,

Kompletan objekat je radjen prvoklasnom granitnom keramikom. Parket(Tarket) 14mm.

Vodovodne cevi PESHTAN

Elektro instalacije MILIC,PRESTIGE,AlGIN

Aluminijumska kompletna bravarija.


Internet MTS( besplatan 2 godine)

Dodatne karakteristike

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Stan-Prodaja

Uknjžen 1.5 stan na Ledinima

1.5 | 38m2 | 82.000 €
U ponudi je lep, funkcionalan 1,5 soban stan na Ledinama. Zgrada je novine gradnje u blizini glavnog puta, autobuske stanice, veceg broja marketa.. Stan je uknjizen na vlasnika, bez tereta. Odlicnog je rasporeda: ulazni hodnik sa velikim ugradnim ormarom, kupatilo, spavaca soba, dnevni boravak sa prostranom kuhinjom i trpezarijom iz koje je izlaz na zastakljenu terasu. Stan je veoma svetao, istocno orijentisan. Za preporuku. Nov, uknjizen, bez tereta, ususkan stan sa velikom zastakljenom terasom,etaznim grejanjem i inverter klimom, ugradnim kuhinjom u nirnom kraju Ledina, u neposrednoj blizini glavne ulice, autobuske stanice, prodavnice, apoteke, mesare, DIS-a, Maksija. Posrednička provizija u skladu sa uslovima poslovanja 2%
Detaljnije
Stan-Prodaja

Ledine- novogradnja kod hrama Sv.Mateja

2.5 | 66.5m2 | 136.300 €
U prilici smo da vam ponudimo 2.5 stan u stambeno poslovnom objekatu su+p+1+ps sa ukupno 12 stanova. Stan čine ulazni hodnik, kupatilo, 2 spavaće sob, prostran dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijskim delom, i veliku terasu sa lepim pogledom. Trostrane orijentacije. Zgrada ima pravosnaznu gradjevinska dozvolu : ROP-SRN-36633CPI-3/2023 sa tehničkom dokumentacijom, u procesu knjizenja, moguca kupovina iz kredita. Svaka jedinica raspolaze sa spoljasnim parking mestom Zgrada se nalazi u najlepsem delu Ledina, u neposrednoj blizini Hrama Sv.Mateja, decijeg parka, sportskog centra,,Milan Gurovic" Naselje je planski gradjeno. Do objekta je asfaltni put sa rasvetom shirine 9m i 6m. U blizini je prodavnica AMAN, Caffe Pizzeria Ramazzoti i ostali usluzni objekti. Odlicna povezanost sa gradom : autobuske linije 601, 603, 604, 605, 610, 72 Objekat je gradjen kvalitetnim materijalima: PVC sestokomorna stolarija(nemacki okov) sa aluminijumskom roletnom, Kompletan objekat je radjen prvoklasnom granitnom keramikom Parket(Tarket) 14mm Aluminiumska ulazna vrata sa elektro bravom, 7 wi fi kamera (sa snimacem) na taj nacin je bezbednosno pokriven celokupan objekat. Vodovodne cevi PESHTAN Elektro instalacije MILIC,PRESTIGE,AlGIN Aluminijumska kompletna bravarija U kupatilu: tuš kaljeno staklo 8mm,konzolna wc solja,Bojiler Platinum 80L,touch screen LED ogledalo,umivaonik sa ormaricem. Grejanje: Elektro kotao ETM 6kw sa smart sistemom(stednja el.energije) i wi fi termostatom. Italijanski aluminum radijatori VISION. Klima po dogovoru. Internet MTS( besplatan 2 godine) Zavrsetak maj 2024.
Detaljnije